Blogkép és tartalom kopirájt báj Dé. Egyéb kreatív anyagok úgyszintén. Alkotói jogaim megsértése peres eljárást von maga után és nem mellesleg FELZABÁLLAK ANYÁD SÍRJÁRÓL.

2009. május 2., szombat

23:59 volt a végső határidő a tárgyalástechnika beadandására. miközben mindenféle tárgyalási- és vitahelyzetek testbeszéd és retorikai- meg miegymásszempontú elemzésével töltöd az időd, felhántorgatja benned a kényszer a viselkedéstan és manipuláció bihéviorista salakját ám, ami kivédhetetlenül újfent butarobottá degradálja az emberiséget ami/akik pedig azonmód mindent megtesznek, hogy igazolják a hozzáállásodat. ez a megfigyelésem. amint sok nőnek problémája, például, hogy a pasik "ignoráns genetikai selejt módjára" nem képesek normálisan értelmezni/egyáltalán felfogni a flörtjeleket. miután én talán de, megengedhetem magamnak a megállapítást, hogy ha mindent vágnánk már inkább azzal lenne baj, ha ettől nem vágódunk azonnal hanyatt. esetleg. ehhez a komisz misztikumhoz talán jó lenne ragaszkodni tehát, és elodázni az időt amikor kiderül, hogy pontosan olyan nevetségesen szimplák Önök akárcsak a férfiak (akiknek gondolkodása és lelki alkata zömében amúgy is sokban hasonlít a dombról gyöngéden leeresztett guruló kőhöz).

6 megjegyzés:

Zsu írta...

Te nem vagy valami romantikus alkat.

D. írta...

amikor megvallottam romantikus indulataimat egy lánynak az legtöbbször csak sírt, vagy kinevetett. aztán elmúltam 8 éves.. azóta, ha egy hölgy olyat talált mondani "szeretlek" azt rendszerint a "keféljünk" követte, vagy maga a tett előzte meg. tehát nem. valóban nem vagyok. ha akad is bennem romantikus hajlam az nyílván genetikai, valami történelmen átívelő faji öntudat rakománya. sok ősöm volt lovag.

mkmax írta...

Valami halk nyüszítésszerűt produkáltam, mikor ezt elolvastam :)

Úton-útfélen edukálok lányokat, hogy fel ne tegyék a nagy kérdést soha-soha, mert ha nincs szerencséjük, őszinte választ kapnak - én ezt kétszer eljátszottam, tényleg sírtak... és valahogy utána már nem randiztunk többet.

(Különben is, ha ez kérdésként felmerül egy kapcsolatban, akkor annak jó eséllyel eleve annyi.)

mkmax írta...

Melyik könyvében írta azt Vonnegut, hogy a 'Szeretlek.' kijelentés (ami ugyanaz, mint a kérdés, csak grammatikailag különbözik kicsit) egy halántékhoz nyomott pisztolycső?

Ezek közül lesz valamelyik:
A Titán szirénjei; Az ötös számú vágóhíd; Áldja meg az isten, Mr. Rosewater; Bajnokok reggelije; Börleszk; Börtöntöltelék; Gépzongora; Hókuszpókusz

Az ember nem nyom pisztolyt a másik ember fejéhez, még akkor sem, ha nincs megtöltve. Főleg, ha tényleg szereti.

D. írta...

hmmm.. most megfogtál. aki tudja hivatkozza meg itt. arra emlékszem, hogy a Titán szirénjeiben azt írja, hogy az emberi lét értelme, bármekkora elnyomása alatt álljon is, az hogy "szeresse mindazt ami szerethető".

egyébiránt az ultimátumok mindig kétélű dolgok. lehet hogy az adott hölgy saját magának akar ultimátumot adni, de túlságosan fél a felelősségtől ezért felteszi ezt a kérdést neked. dönts te helyette.

habár a romantika, meg a gyertyák és az emberi szerelem és odaadás szimbólikus megjelenési formái mind nagyon szépek, a párkapcsolatok metanyelve pont annyira korcs és szánalmas, mint mi magunk.

Kristóf írta...

Váó!