Blogkép és tartalom kopirájt báj Dé. Egyéb kreatív anyagok úgyszintén. Alkotói jogaim megsértése peres eljárást von maga után és nem mellesleg FELZABÁLLAK ANYÁD SÍRJÁRÓL.

2009. május 5., kedd

a japók megmondják

egy ex küldte az előbb egy szemrehányó levél mellékleteként. a levelet nem közlöm. de ez mókás. a horoszkóp olyasmi ami mindenkinek kinyalja a seggét. még a japó is.

Shichiseki - Vörös fém

Jellemzője: A tudás aurája lengi körül, úgy tűnik, mintha minden kérdésre ismerné a választ. Nagy népszerűségnek örvend, az évek során rengeteg tapasztalatot halmoz fel, amit szívesen átad másoknak.

Munka: Kiváló diplomata, éles az esze, pompásan fejezi ki magát, és képes dönteni. Hibája, hogy ami nem érdekli, azzal nem foglalkozik, ha muszáj, akkor sem.

Szerelem: Állandóan az igazit keresi, ezért sok kapcsolata van, viszonyai gyakran párhuzamosak. Fontos számára a család, de az élvezetek még fontosabbak, emiatt elhanyagolja szeretetteit.

Szexuális partnerként: Bár hajlamos lehetsz aktuális partneredbe újra és újra az igazit belelátni, egy-két szerelmi kiruccanás sincs ellenedre. Erős ösztönéletedből adódóan nagyon beleérző, ugyanakkor könnyen elcsábítható vagy. Szenvedélyességed nem ismer tabukat, miközben a szeretkezés során mindvégig gyengéd és figyelmes maradsz. Ez a látszólagos ellentmondás képessé tesz arra, hogy partneredből olyasmit is kihozz, ami még rá is a meglepetés erejével hat.

ez a vége különösen humoros :D

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

node az utcsó az már E/2 sz.-ben van, nem E/3.sz.-ben, ahogy a többi. és nincs is ilyen része a horoszkópnak. lehet az utcsó bekezdésben nem a japók nyalják a segged :)

D. írta...

kiváló megfigyelés Ms. Watson. azóta utánna kutattam és az eper3as részt megtaláltam neten, valami buta limonádé honlapon. az eper2es rész meg quiz formájában hullámként elért egy "társasági oldalon". mókás volta mit sem változik azonban: remélem az a kb. 60 millió ember aki velem egy évben született is tudja értelmezni magára ezt a pár sort. és most seggnyalva van.