Blogkép és tartalom kopirájt báj Dé. Egyéb kreatív anyagok úgyszintén. Alkotói jogaim megsértése peres eljárást von maga után és nem mellesleg FELZABÁLLAK ANYÁD SÍRJÁRÓL.

2009. május 6., szerda

666+1

erőtlen duruzsolása az agynak.
az van amúgy.
elmesélem, hogy a minap telibeköptem egy molyot a falon... a fürdőben. és belefullt a ragacsos nyálamba amaz, ami körbevette majd, mint valami borostyán. nem hitte el senki, pedig még mindig ott van a falon. szóval kis soirée-t rendezek és bemutatót annak tiszteletére, hogy szereztem egy speciális uv-lámpát és dzsedáj vagyok.




ha jobban belegondolok, talán mégse kéne azt a fürdőszobába bevinni...

írok a testbeszéd jelentősségéről a pszichoterápia módszertani szempontjaiból. a terápiát meg tanulom. nagyon izgalmas. najó. nem. de a végét jelenti egy korszaknak. 4 év.
rengeteget jelent ez az intervallum, erdőt - sűrűet. csatangólós homályt, amiben sosem tudod, mi jön szembe. csalitos, ázott, ódonmohás, ásító feszültségét a mozdulatlan életek sokaságának. táptalaja a minő és sajnálatos. habár. komolytalan bűbájtól a napfelé fodrozódó, kapkodó émely. magas. virrasztás a saját haláltusánk felett. ilyennek látom a körülött. a téblábosba reggelente 2 tojás mellé bedobált értelem nekem nem elég. meg, hogy az intellektus itten napszámban megy, kilóra és csakazértis. minimálemberek minimálbérért minimálmunkát. kényelmesre gyalult jogokkal végre primitívkedhetünk mind a magunk módján. a bene placito. az istenek a fejükre estek az agyukat meg megették a szorgos zombik. azonmód és hirtelen.
elmegyek hát. legyetek jobbak. a történet folyamodik tovább az art-blogon, meg az enciklopédián, meg a könyvesboltok polcain. de ennek van itt a vége. küldök 2 klasszikusot. O & O mind2 időszerű.


jó utat.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

hela, én új olvasó voltam, nem tudom, ezek pontosan hol vannak, hogy értendők:
"az art-blogon, meg az enciklopédián, meg a könyvesboltok polcain"
Tudom, hogy hasonlóan selejt kérdés, mint a delfines volt, de bocs, a gyerekekre fogom, nincs időm semmire. főleg delfinekre.
infót kérek szépen, hol olvassak ezután.
Köszi.Lori

Névtelen írta...

senki?
Lori

gecko írta...

Remélem jó az angolod Lori.

Névtelen írta...

gecko,ennél kicsit bővebben, kérlek. egyébként én még asz oroszt tanuló nemzedék lennék, az angolom sosem lesz jó, sajnos.Lori

gecko írta...

Angolul van az új blog.

Névtelen írta...

A, köszi. a könyv érdekelne, a gyerkők még nem tudnak olvasni, hála az égnek. most épp német romanikában nyomulok, vizsgák, kéne valami frissebb, ezek a fickók kissé már avasak.Lori