Blogkép és tartalom kopirájt báj Dé. Egyéb kreatív anyagok úgyszintén. Alkotói jogaim megsértése peres eljárást von maga után és nem mellesleg FELZABÁLLAK ANYÁD SÍRJÁRÓL.

2008. december 27., szombat

állítólag Burton készíti az Alice filmet... aminek Sweeney Todd után (ami szerintem az eddigi legrosszabb filmje volt) nem merek örülni. sőt. kimondottan tartok tőle, hogy el lesz baszva...
nagyon szomorú lennék.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezazz...Majd küldök Burton-nek pozitív energiákat és brutáljó film lesz ;) ez már csak így megy. :P no para. :D Héjj mindjárt tépek a nagy sztrádára és ihajjcsuhajj nemsokára a régnemlátott Főtirpákiában vippiiipááápppidooppiipopp.

D. írta...

várjuk Önt. nagyon. mi. nemcsakén. sokan. de énisnagyon. meg mások is. vagyunkmégegypáran akiknek kell. de főleg nekem. is. de vannak mások. mindig vannak mások is. jöjjön. eszünk lovat. kettőt. nagyot. dagadottat. ingyombingyom.

Névtelen írta...

Áhh... azzal a filmmel két problémám van látatlanban is. Az egyik, hogy a főszereplőnőnek kinézett csaj betöltötte a tizennyolcat. Könyörgöm, az egész egy hatéves kislány belső világára épül, ez kb. olyan, mintha mondjuk Meryl Streeppel akarnák eljátszatni Júliát!

A másik meg, hogy volt egy olyan verzió is valamikor, amiben Marilyn Manson játszotta volna a Szívkirálynőt. Én aztat szeretném...

D. írta...

igen. én fel sem sorolom a problémáimat...

manson még lehet szívkirálynő amúgy.. mert semmi ennek ellentmondó hír nincs. annyi, hogy nem del toro rendez, hanem állítólag burton. mondjuk miranda richardson-t is el bírnám viselni, mint szívkirálynőt... azt a szerepet neki találták ki. persze én is manson-t várom, de ő lesz 300 éves pápa vagymi.