Blogkép és tartalom kopirájt báj Dé. Egyéb kreatív anyagok úgyszintén. Alkotói jogaim megsértése peres eljárást von maga után és nem mellesleg FELZABÁLLAK ANYÁD SÍRJÁRÓL.

2008. június 26., csütörtök

écakaji őség

(legelején jegyezném meg, hogy alapból semmi bajom a túlsúlyos emberekkel)

előkerült egy irdatlanul korpulens ITés kollega egy másik emeletről és már egy ideje a párkapcsolati megfigyeléseit és szexuális tapasztalatait osztja meg velünk. sírva röhögnék a földön, ha közben nem zabálta volna meg a maradék pizzánkat (mi már jólaktunk de akkoris... meg se kérdezte), nem szürcsölve szívná vissza a nyálat a szájába minden mondat végén, és ha nem áradna belőle erőteljesen az égett haj és a romlott margarin szagok elegye. a másik két srácomat sajnálom ők közvetelnül mellette ülnek (de ők kapnak túlórapénzt... én nem). arról hogy miről és hogyan beszél azt talán inkább hagyjuk is. megígértem magamnak, hogy ma nem ölök. amikor nemrég pár percnyi szünet következett a sztorikban, mert épp kedélyesen vedelni kezdte a redbull készletünket finoman közöltem, hogy nagyon szórakoztatónak találom a történeteit, csak azt nem értem, hogyan engedik a nők a közelükbe. kivéve ha akutt undorító-mutáns-óriáscsecsemő-fétisük van. esetleg hihetetlen a dumája és valamit nagyon tud az ágyban. a másfélórás eszmefuttatásból úgy tűnik ezek egyike sem áll fenn, pedig igen zaftos bizalmas részleteket is megosztott velünk. emiatt persze mélyen megtisztelve érzem magam, főként mivel még soha sem találkoztunk és a magánéletének legprivátabb részeiről van szó (amiket mondjuk nem kértünk, én pl. erősen vizuális alkat vagyok). de mindegy én mit gondolok, elvégre ismeretlenek vagyunk. hiszem, hogy az életben mindenki megtalálhatja az őt kiegészítő másik felet és aztán öröm bódottá'. remélem az övé egy kis zsír-labdacs formájában csendben kúszik éppen az agya felé hogy egy kapitális trombózisban egyesülhessenek. végre egésznap fekhet majd, nézheti a tévét, vécére se kell kimennie, és mivel csöveken fogják etetni még rágnia sem kell. az élet onnantól kész vakáció lesz, miközben nagy eséllyel még egy pár kilócskát is leadhat. a felépülés ha összejön fárasztó, fájdalmas, kemény munka lesz, de legalább lehetőséget kaphat, hogy megpróbáljon javítani itt-ott az amúgy közel tökéletes életén. és talán nem beszél majd többet ilyen minősíthetetlen modorban a nőkről. dehát ez majd kiderül.

mindhárman tátották a szájukat. a tag egy pár perc hüledezés után elment. másik két srác eddig jólnevelten kussoltak, most épp butáraröhögik magukat. kimegyünk cigizni aztán meglepetésszerűen hazazavarom őket.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

pöh. meglep, hogy _tényleg_ voltak neki tapasztalatai, ráadásul többesszámban és nem mondjuk csak kifigyelte pl. lakótásra nőügyeit etc. most biztos dagad a melle, hogy lám, hogy leosztotta az észt. abból, amit leírtál róla, van is mit kompenzálni.

D. írta...

most mentek el a srácok. pipa közben mesélték, hogy ez a tag plussz bónuszt kap azért hogy kizárólag éjszakázzon. senki nem bírja elviselni. viszont van annyi diplomája, hogy be lehetne csomagolni velük a torzul megnagyobbodot szívét. meg egyszer callcsajokat hívott ide a céghez a shiftje alatt. gondolom botrányt akart meg hogy beszéljenek róla (különben haza rendelte volna őket, de lehet csak anyu nem bírja az ilyesmit), de senki egy büdös szót nem szólt érte. gondolom belátták, hogy neki aztán tényleg szüksége van ilyesmire.

sajnálom kicsit.

Névtelen írta...

hm. nekem valahogy nehéz sajnálni az ilyet, mert ismerősök közt látom, hogy lehet azért másképp is viszonyulni dolgokhoz, testsúlytól, elbaszott családi háttértől, népszerűtlenségtől függetlenül. mármint szemtől szemben inkább bosszant, ha vki ilyen, utána meg nem foglalkozom vele annyira. a sajnálatom meghatározóbb részét fenntartom a megkínzott állatoknak, a közvetlen környezetemnek meg magamnak >8) [önző kis rüfke vagyok]

najó, azért a callcsajos figyelemfelkeltési kísérlet tényleg elszomorít.

D. írta...

azért sajnálom mert nem tud másmilyen lenni. nem árt a légynek se, ettől függetlenül elidegenedik a többi embertől. látszik, hogy semmiféle tiszteletet nem kap a munkájáért se. elkülönítik, mint valami állatot. nehezen hiszem, hogy van erre bármilyen nyomós okuk, egyszerűen csak a többségnek így kényelmes. mégcsak nem is kötekszik, egyszerűen csak idegesítő. szerintem csak azt akarja kikövetelni, hogy emberként bánjanak vele (amihez mikor legutóbb csekkoltam az alkotmány szerint minden joga megvan). irónikus, hogy pont ezzel válik taszítóvá. mikor itt dumált sem várt vagy kért visszajelzést egyszerűen csak beszélt hozzánk(és zabálta a személyreszabott 4 sajtos húsimádónkat!!!waaaaaagh!), talán ettől egy kicsit emberibbnek érezte magát (nem a pizzától attól csak dagadtabb lett). ezt át tudom érezni valahol. én például gyakran csak azért csinálok valami házimunkát mert "normálisnak" akarom érezni magam. mind el vagyunk baszva valahol szerintem.

D. írta...

az önzés emberi alaptermészet, de ezt te is tudod. ettől nem leszel rüfke. :)
priorítasz, az jó. én nem szoktam sajnálkozni. legalábbis ameddig tehetek valamit az adott ügyért.

D. írta...

viszont ahogy most belegondolok ez a callcsaj dolog nem is olyan rossz ötlet. :)