Blogkép és tartalom kopirájt báj Dé. Egyéb kreatív anyagok úgyszintén. Alkotói jogaim megsértése peres eljárást von maga után és nem mellesleg FELZABÁLLAK ANYÁD SÍRJÁRÓL.

2008. június 30., hétfő

the soothing assurance of being hopeless and alone


ez itt az ember aki pár napig főzött rám Mr. Gwynfor. saját állítása szerint annak köszönheti robosztus külsejét, hogy soha életében nem szívott el még egy szál cigerettát sem. a családi fotóit látva megjegyeztem, hogy azért a purgyéja sem nyüzüge nyúlfiókokból áll. erre közölte, hogy ők sem dohányoznak. imádja az olasz férfi bőrcipőket... hobbija a cipőápolás. fényezetlen cipő nélkül nem megy el otthonról. majdnem elbőgte magát, mikor meglátta a csukáimat és később is rendszeresen szemezett velük. nem tűri a káromkodást sem az étkezések közben, sem a pub-ban. :D tegnap én csináltam a reggelit. 1 egész adag Santelli-rántottát (min. 6 tojás) evett meg jóízüen és hozzá megivott 1 liter házi tejet. ezt gyorsabban, mint ahogy mi Ádámmal egy-egy felet, majd még képesvolt elmenni a szokásos korai muffinjaiért az utca végére a nénihez. a magyar konyha láthatóan bejött neki, nézete szerint jó az ha szeretjük az erőspaprikát, mert attól áll fel az embernek a pöcse.


nos...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hehe! :)))
Tenyleg igy nez ki. Este megint atjott az anyja, nagyon durva volt.
Sian erdeklodott utanad a bullban, kerte az e-mail cimed. Gondoltam, ha te nem adtad meg neki akkor elobb megkerdezlek hogy okes legyen. Kosz mindent. Ciao!