Blogkép és tartalom kopirájt báj Dé. Egyéb kreatív anyagok úgyszintén. Alkotói jogaim megsértése peres eljárást von maga után és nem mellesleg FELZABÁLLAK ANYÁD SÍRJÁRÓL.

2008. június 11., szerda

a fél lakásban áll a vér. a kis szőnyegeimért kár.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

hogy van a macsk?

D. írta...

nem tudtam elállítani a vérzést sajnos.

Névtelen írta...

>8( sajnálom.

legalább megpróbáltad. akkor kapok dührohamot, amikor az emberek szánakozva megjegyzik, ha sebesült állatot látnak, hogy "így lesz neki a legjobb", vagy "már úgyis mindegy", és továbbmennek. álszent sunyi faszok. kíváncsi vagyok, akkor mit szólnának, ha ők feküdnének ott vérbe fagyva és melletük menne el valaki ezzel a szöveggel.

D. írta...

köszi. de attól hogy megpróbáltam még meghalt, szomorú vagyok miatta.

az apátia kísérlet eredménye asszem az volt, hogy személyes kontaktus esetén 3ból 1 ember hív segítséget ha baj van, tehát pont az orra előtt esel össze, vagy a boltban vagy ilyesmi. az utcai verziónál 8ból 1, ha illumináltnak/csövesnek/kisebbséginek tűnik az áldozat és 6ból 1 ha öltönyös.

Névtelen írta...

a nyolcból egy szerintem nagyon jóindulatú arány, nekem vmi elrettentőbb szám rémlik. sokan azzal magyarázzák, hogy nem lehet tudni, nem csapda-e. nos, lelkük rajta, de egy állat, az hogy bánthatná ilyen helyzetben őket.. meg hogy véres lesz a ruhájuk -> mosópor. meg hogy úgyis meg fog halni -> állatorvos, vagy legalább nem hagyni az úton. hm.

D. írta...

nekem pszi-szig-re ezeket a számokat kell tudni, de valószínű, hogy elvégezték a kísérletet azóta már párszor.

az állatkórház tőlem elég messze van, ezért felhoztam, hogy elállítom a vérzést és majd utánna (közben meg hívtam az állatkórház mentő-számát, de kiderült róla, hogy csak vicc), de sajnos olyan helyen sérült meg, hogy félő volt megfolytja a szorítókötés és végül addig szarakodtam amíg elpusztult szegény. a pólómat meg egy szőnyegemet ki kellett dobnom mert menthetetlenek voltak, a nadrágomat beáztattam és bedobtam a kádba, de még nem mostam ki, mert mikor nekikezdek mindig elszomorodom. Most már van neki barátja (egy lószar-szagú farmer és b-neje) úgyhogy muszáj lesz.

Névtelen írta...

az állatkórház az nagyon rossz vicc. egyszer vittük oda ügyeletre szombat délután az egyik kutyánkat, még kicsi volt, árokba esett és nagyon sírt, azt mondták megütötte magát, de semmi baja. másnapra semmit nem javult, uh hétfőn elvittük a szokásos állatorvoshoz, ahol kiderült, h kificamodott vagy micsinált a combja. szerencse, hogy olyan fiatal volt még, hamar helyrejött. az állatkórház egy mészárszék.

szegény cica, tényleg sajnálom.